Uppdatering

Såja, då var uppdateringen av mitt tema gjord och min blogg torde vara möjlig att läsa utan defekter på alla enheter. Man är alltid lite nervös inför uppdateringar, oavsett hur väl man än förbereder sig genom att ta backup på både innehåll och databasen. Främst är det de uppdateringar som titt som tätt måste göras på bloggplattformen WordPress som brukar göra mig lite nervös. Hittills har allt lyckats utan problem, men man skall aldrig ta något för givet då det gäller uppdateringar.

PicsArt_1378313843265

Nu var det frågan om att uppdatera mitt tema eftersom jag via en jobbkompis fått reda på att min blogg fungerade lite dåligt på vissa mobila enheter. På IOS och Android borde väl det mesta ha fungerat, men på Windows Phone fanns vissa buggar som åtgärdades genom att uppdatera till den senaste versionen av mitt tema.

Samtidigt som denna uppdatering passade jag även på att förnya några saker på bloggen, som t.ex. fonten på mina texter. Håll mig gärna informerad om ni märker problem på min blogg så att jag kan åtgärda dem. Det finns så extremt många enheter i användning nuförtiden så det är svårt att hålla sig informerad om alla problem som uppstår.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *