Öka företagets synlighet med profilprodukter

profilprodukter

Både stora och små företag har mycket att vinna på att använda profilprodukter som en del av sin marknadsföring. Väl genomtänkta produkter med företagets logga bidrar till en stark företagskultur och en känsla av gemenskap och lojalitet. Dessutom är det en naturlig marknadsföringskanal, där fysiska produkter skapar igenkänning och en ökad närhetskänsla till varumärket.

Kvalitet och miljö

Men i en tid då allt fler blir medvetna om miljöproblem och klimatavtryck är det viktigt att välja sina profilprodukter med både hjärta och hjärna. Att som företag visa att man bryr sig om sin omvärld är dessutom marknadsföring i sig. Och vill man att mottagaren ska använda produkten under lång tid – så att investeringen ger maximal utdelning – är det kvalitet som är nyckelordet.

Välj rätt

Att erbjuda sina medarbetare profilkläder är ett effektivt och uppskattat sätt att öka företagets synlighet. Dessutom kan man säkerställa att personalen alltid är välklädd vid exempelvis kundbesök. För profilplagg som också ska användas privat krävs hög kvalitet för att förlänga livslängden, och inte minst en snygg design – så att det faktiskt används. Strunta alltså i billigt slit-och-släng. Välj en kvalitetsjacka med diskret logga så kommer den högst sannolikt att användas och dessutom hålla i många år.

Ta hjälp av proffs

Ett företags profilkläder ska tilltala en grupp individer med många olika preferenser. Fokus bör därför ligga på avgörande faktorer som material, kvalitet, modell och tänkt användningsområde. Men trots goda intentioner kan beslutet vara svårt att fatta. Axon Profil erbjuder därför en smidig tjänst för moderna företag. Sedan starten 2006 har de skaffat sig gedigen kunskap och ett brett utbud av profilprodukter. Lägg till en hög kvalitetskänsla, personlig service och världskända varumärken så blir det lätt att pricka rätt. Vare sig det gäller pennor, kaffemuggar eller den där perfekta jackan som skapar mervärde för både medarbetaren och företaget.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *