ASICS MAGIC SPEED™ 3 – Här är allt du behöver veta om den snabbaste löparskon från märket

asics magic speed 3 snabbaste Asics löparskor

I maj lanserade ASICS den snabbaste av sina prestandaskor, nya MAGIC SPEED™ 3. Den här eleganta modellen är designad med tävlingsdagen i åtanke och är redo att hjälpa idrottare av alla kaliber att uppnå nya personliga rekord.

Löparskor med kolfiberplatta i mellansulan har blivit oerhört populära och i dagens läge har alla de mest framstående märkena bland löparskor sina egna modeller av denna typ av skor. Det gäller också ASICS som nu presenterat sin tredje upplaga av sin racersko med kolfiberplatta i form av MAGIC SPEED™ 3.

Banbrytande teknik för oöverträffad prestanda

MAGIC SPEED™ 3 är konstruerad med en fullängds kolfiberplatta mellan två mellansulelager, vilket skapar en mycket framdrivande tåavsats som ökar löparens fart. Den här strukturen ger ett mjukare och kraftfullare löpsteg, så att löparen kan ta ut sina gränser.

asics snabbaste löparskor magic speed 3

ASICS berömda dämpningsteknik FF BLAST™ PLUS utgör de två mellansulelagren i MAGIC SPEED™ 3. Denna banbrytande design säkerställer en mer energisk återfjädring och steg, vilket inger förtroende för löpare när de tränar för sitt stora lopp.

Mångsidighet möter komfort

Oavsett om du siktar på en 5 km eller ett helt maraton är MAGIC SPEED™ 3 utrustad för att ge komfort och stabilitet över alla distanser. MOTION WRAP™-överdelen, tillverkad av lättviktigt Nexkin-material, ger överlägsen andningsförmåga och stödjande förstärkningar.

Med fokus på att maximera markkontakten vid fotavtrycket ger skons bredare undersida en balanserad och stabil gång. Denna känsla för detaljer gör MAGIC SPEED™ 3 till det optimala valet för dig som strävar efter att nå nya personliga milstolpar.

nya asics magic speed 3 löparskor

Hiromichi Otake från ASICS Performance Running Footwear-team delar företagets entusiasm över den här nya utgåvan:

“MAGIC SPEED™ 3-skon är fullpackad med ASICS senaste teknologier. Vi vet att de som tävlar över olika distanser alltid är ute efter att pressa sig själva till nya höjder. Det är dessa människor som vi hoppas kommer att dra nytta av den exceptionella framdrivningen och dämpningen i MAGIC SPEED™ 3-skon.”

Tillgänglighet och pris

MAGIC SPEED™ 3 är nu tillgänglig för både män och kvinnor i ASICS detaljhandel, onlinebutiker och specialiserade löparbutiker globalt, med ett rekommenderat pris 1899 kr.

Det är betydligt billigare än de flesta andra märkens löparskor med kolfiberplatta i mellansulan.

Läs mer: Nya ASICS GEL-Kayano 30 har lanserats

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *