Känslan av frihet

För mig är träning en känsla av frihet och samma frihet vill jag känna när jag reser. Men den kan man nästan bara finna om man har läget under kontroll. Liksom jag just nu enbart tränar ett par dubbelpass löpning i veckan för att inte riskera att överbelasta benen, vill jag kunna känna att jag har kontroll även när jag reser. När jag reser handlar det dock mest om ekonomin. Hur gör ni för att vara säkra på att ni har rätt kort, rätt tänk och rätt förutsättningar innan ni står på en ny plats – ovetandes om vad som komma skall?

En avkopplande, utmanande och bara bra resa?

Jag har rest en hel del i mina dar och de flesta av mina resor brukar inkludera någon form av löpning och om inte löpningen är huvudsyftet med resan så brukar jag finna en trevlig runda att springa av mig på. Men man kan inte sova i löpspåret eller livnära sig på växterna i spåret. Man måste även kunna njuta av livets goda, hitta ett trevligt ställe att bo på och även upptäcka staden eller byn man befinner sig i. Och det kräver alltid en liten budget för att kunna njuta av allt detta till 100%.

Är ni cash- eller card-typen? För mig känns det alltid skönt att ha lite back up-pengar i form av kontanter, men kortet har kommit att bli min största trygghet när jag reser. Allt som oftast blir det till att använda mitt kreditkort när jag inte befinner mig på hemmaplan. Det är ju en slags trygghet i sig.

Men då kommer vi till den stora frågan; vilket kreditkort passar mig bäst? Ett bra ställe att jämföra olika kreditkort på är hos Consector. Det kanske inte låter så enkelt, men även här finns det en trygg, smidig och enkel lösning – gå in på en jämförelsesajt som jämför just kreditkort. De har alla svaren och alla uppgifter som behövs för att snabbt och enkelt ta reda på vilket du borde använda – både på bortaplan och på hemmaplan.

Vad är viktigast för dig och din nattsömn? Är det att få tillgång till bonussystem? Försäkringar? Låga uttagskostnader? Vi är alla olika och så länge jag mår bra i kroppen och knoppen är jag nöjd. Ett bra kreditkort gör att jag sover bättre om nätterna och kan samla på mig tillräckligt med energi för morgondagens löprunda. Att resa på detta sätt och faktiskt ha koll på läget är i alla fall för mig ett viktigt moment för mitt välmående – det är nog någonting som faktiskt gynnar oss alla egentligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *