Tuff start på veckan

Vissa dagar skulle man önska att dygnet hade fler än 24 timmar. De två första dagarna på denna vecka har endast handlat om träning och jobb eftersom jag samtidigt som jag tränat två gånger om dagen även gjort jobbdagar på 9 och 10 timmar.

Idag var det igen tidig väckning kl. 5.30 för att sedan dra ett 45-minuters pass på motionscykeln. Efter en lång jobbdag begav jag mig sedan iväg till simhallen för styrketräning följt av en simtur på 20 minuter och vattenlöpning 45 minuter. Själva träningspassen drog jag rätt lugnt idag eftersom jag hade återhämtning på schemat.

Imorgon skall jag försöka mig på en kort länk på morgonen om benet känns ok då jag vaknar. Annars blir det att kliva på motionscykeln igen.

simhallsgymmet
Styrketräning i simhallsgymmet

dagens lunch
Dagens lunch

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *