Följ Paris Marathon direkt på söndag

Eurosport kommer att sända Paris Marathon direkt på söndag med start kl. 9.30 finsk tid och alltså 8.30 svensk tid. Denna sändning kommer sannolikt att fokusera på tätgruppen med nämnda Bekele i spetsen, men förutom detta lär man nog utifrån tv-bilderna få en uppfattning om vilken folkfest detta maratonlopp handlar om.

Om ni önskar följa oss löpare lite längre bakom så går detta även att göra “live” på arrangörens hemsida. Det är bara att skriva in namnet på den löpare man önskar följa, så lär mellantiderna och eventuellt också löpningen i realtid dyka upp på skärmen. Hur väl detta fungerar beror antagligen även på arrangören. Men man skulle ju tro att ett av de större loppen i världen borde ha lika bra live-uppföljning som t.ex. Berlin Marathon.

Idag har jag haft semester och lagt hela dagen på att skaffa alla nödvändigheter som behövs till resan. Ett kort löppass på 5 km fick jag in innan jag började med packandet. Jag kan väl inte påstå att benen kändes speciellt mycket bättre idag heller. Det lutar alltså mot att jag kommer att få springa maratonloppet i smärta denna gång. Detta skall dock inte hindra mig från att starta. Jag får bara hoppas att adrenalinet gör så att jag glömmer smärtan för ett tag.

Hur det än blir så skall jag verkligen se till att njuta av maratonloppet. Min förberedelse har ju trots allt gått helt enligt planerna och jag tänker se till att göra detta riktig upplevelse oavsett hur själva löpningen går.

Lycka till alla andra löpare i Paris Marathon!

Join the Conversation

10 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *