Påskfirande på gång

Efter sambons jobbdag igår begav vi oss iväg till mina hemtrakter för några dagar av påskfirande. Det känns alltid lika bra att vara här eftersom man alltid kan slappna av på ett helt annat sätt här än när man är i Vasa. Det känns som att bo på lyxhotell när man får frukost, lunch och middag serverade utan egen input. Mamma sköter verkligen om sin lilla pojke när han är hemma 🙂

PicsArt_1364713823101_20130331101050012

Igår kväll var vi och hälsade på hos min bror och hans familj i Kronoby. Där avnjöt vi en god middag i trevligt sällskap. Jag fick även med mig ett av de bästa citaten som jag hört på länge som min 12-åriga brorson liggande på golvet spontant uttalade; “Lathet är att inte orka äta chips”

[pullquote]Lathet är att inte orka äta chips[/pullquote]

Nu blir det snart löpträning här i Lepplax. Om man skall hitta något negativt att säga om Lepplax är det väl att alternativen inte är särskilt många när det gäller val av löpstråk. Särskilt vintertid får man ha bra fantasi för att hitta någonstans att springa.

Idag hade jag tänkt dra intervaller i det vackra vädret. Gårdagens träning drog jag i form av styrketräning i Wasa Sports Club, spinning 45 min. och slutligen 12 km länk i stegrande tempo.

PicsArt_1364715520283_20130331103905717
God efterrätt från gårdagen

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *