Här är den nya färgen på Nike Alphafly 3

ny färg på nike alphafly 3

Som förväntat blev släppet av nya Nike Alphafly 3 en succé. Den mest efterlängtade löparskon sålde slut på endast 60 sekunder efter att den lanserades på Nike hemsida. Men om du likt mig vill få tag på ett par så får du snart möjlighet när Nike Alphafly kommer ut i en ny färg.

Inofficiellt har det ryktats om att lanseringsdatumet för den nya färgen är 4 april 2024, men personligen tror jag att det kan bli tidigare. Jag har alltså själv fått tag på ett par av dessa eftertraktade skor och kommer inom kort att skriva en mer genomgående recension om mina erfarenheter av skon.

Men redan här tar jag fram lite information om de nya löparskorna, tillsammans med bilder på den nya färgsättningen.

Om nya Nike Alphafly 3 löparskor

ny färg på nike alphafly 3

Nike Alphafly 3 är utvecklad för att möta utmaningarna i maratonlopp, och ge dig möjligheten att slå nya rekord. Denna modell är utrustad med tre banbrytande teknologier som stödjer din löpning.

Den inkluderar dubbla Air Zoom-enheter för extra energi vid varje steg, en hel längd av kolfiberplatta som bidrar till effektiv framdrift, och ZoomX-skum från häl till tå i mellansulan som säkerställer att dina fötter förblir energiska genom hela 42 kilometers lopp.

Denna kombination är skapad för att hjälpa dig överträffa dina tidigare personbästa.

Energiåtergivning för maratonlöpare

ny färg på nike alphafly 3

Med en unik kombination av två Air Zoom-enheter i framfoten, tillsammans med ZoomX-skum, behåller och återger dessa skor energi. Detta ger dig en kraftfull drivkraft i varje steg under ditt maraton.

Genom att införliva en hel längd av kolfiberplatta, erbjuder Alphafly 3 en känsla av framåtdrivning. Denna design garanterar mjuka övergångar i varje steg och stabilitet i kurvor.

Skon använder ZoomX-skummaterial i full längd för att skapa en ultralätt och skonsam dämpning. Detta gör att du kan bibehålla en känsla av komfort och energi från den första till den sista kilometern.

Nyheter i Nike Alphafly 3

nyheter på Nike Alphafly 3 löparskor

Alphafly 3 introducerar flera uppgraderingar, vilket gör den till den lättaste versionen hittills. Den har en något bredare kolfiberplatta för ökad stabilitet, ZoomX-skum genom hela mellansulan för jämnare övergångar, och en ny Atomknit ovandel designad för förbättrad ventilation och stöd i alla riktningar.

Förbättrad komfort och passform uppnås genom texturerade skosnören för säker men mjuk snörning och en integrerad stickad plös med mjuk vaddering för att minska trycket från snörningen.

Nike Alphafly 3 produktinformation

  • Vikt: 174 gram (storlek 39 för kvinnor)
  • Dropp från häl till tå: 8 mm
  • Visad färg: Volt/Dusty Cactus/Total Orange/Concord
  • Stil: FD8315-700
Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *