Oakley-idrottare kommer att tävla på OS med de nya Oakley QNTM Kato-glasögonen

Oakley QNTM Kato sportglasögon

I sommar har Oakley tagit ytterligare ett steg för att förbättra atletisk prestation genom att presentera Oakley QNTM Kato. Denna nya version av Oakley Kato har en banbrytande design som fortsätter att revolutionera sportglasögon. QNTM Kato visar upp en ramlös, maskliknande struktur som kombinerar robusthet för elitidrottare med anpassning för bestående komfort under intensiva aktiviteter.

Det har varit ett intressant år för alla som gillar sportglasögon och framförallt solglasögon för löpning. Oakley är världens främsta märke och har lanserat åtskilliga modleller under året, men även giganter som Nike och adidas har nyligen tagit fram intressanta modeller av sportglasögon. Till OS i Paris 2024 har Oakley nu också presenterat sitt senaste mästerverk i form av Oakley QNTM Kato.

Oakley QNTM Kato – Avancerad design och innovation

Oakley QNTM Kato sportglasögon

Oakley QNTM Kato har noggrant konstruerats för att vara både lätt och styv och efterlikna de strukturella egenskaperna hos en båge. Den förlängda wrap-around-designen integrerar avancerade optiska innovationer och använder PhysioMorphic™ Geometry.

Detta säkerställer att linsen sitter så nära ansiktet som möjligt, vilket ger förbättrad täckning, ett bredare synfält och överlägset stötskydd.

Förbättrad komfort och passform

Oakley QNTM Kato sportglasögon

En viktig egenskap hos QNTM Kato är de anpassningsbara näskuddarna, som finns i olika tjocklekar och bredder. Anpassningen garanterar en säker och halkfri passform, vilket gör glasögonen bekväma att bära under kepsar och hjälmar.

Detta säkerställer att idrottare kan behålla fokus och prestera utan att distraheras.

Prizm™ lins-teknologi

Oakley QNTM Kato sportglasögon

QNTM Kato är utrustade med Prizm™ Lens Technology, som förstärker färg, kontrast och detaljer. Denna teknik ger idrottarna en optimerad visuell upplevelse, så att de kan uppfatta sin omgivning med större klarhet och precision.

Exklusiv debut vid stora sportevenemang

Oakley QNTM Kato sportglasögon

Team Oakley-atleter kommer att debutera med QNTM Kato när de tänjer på gränserna för mänsklig potential och siktar på att skriva historia på världens största idrottsscen vid OS i Paris. En exklusiv tennisbollsgul färgvariant med Prizm Ruby-linser kommer endast att vara tillgänglig för dessa elitidrottare.

En version med guldlinser att släppas till allmänheten i september.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Barcelonaresan-första dagen
Vårt syfte med resan till Barcelona var i första hand maratonloppet som...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *