Nu har Nike Alphafly 3 lanserats – Här hittar du den nya skomodellen!

nya nike alphafly 3 löparskor

Endast några dagar in på det nya året har årets stora nyhet bland löparskor presenterats. Det handlar om världsrekordskon för män i marathon Nike Alphafly 3 som nu finns till försäljning på Nikes hemsida. Det kan dock tänkas att större delen av oss får vänta på nästa på nästa påfyllning eftersom den precis som vanligt har en enorm åtgång genast när den släpps.

I ett tidigare inlägg har jag skrivit mer detaljerat om nya Nike Alphafly 3, men även här tar jag fram lite fakta om skomodellen.

Nike Alphafly 3: En revolution inom maratonlöpning

Nike Alphafly 3: En revolution inom maratonlöpning

Nike Alphafly 3 ären sko speciellt utformad för maratonlöpare som siktar på att nå nya höjder. Denna sko är en fusionspunkt av tre banbrytande teknologier, vilka tillsammans skapar den perfekta följeslagaren för långdistanslöpare.

Trippelteknologi för överlägsen prestanda

Kärnan i Alphafly 3:s design är dess unika kombination av dubbla Air Zoom-enheter, placerade i skons framdel. Dessa fungerar i symbios med ZoomX-skummaterialet, som sträcker sig från häl till tå i mellansulan.

Detta skapar en oöverträffad energiåtergivning och håller dina fötter pigga under hela maratonloppets 42 kilometer.

Framåtdrivande känsla och stabilitet

Framåtdrivande känsla och stabilitet i Nike Alphafly 3

En av de mest framträdande egenskaperna hos Alphafly 3 är dess hel-längds kolfiberplatta. Denna innovation ger inte bara en känsla av framåtdrivande kraft utan även stabilitet genom varje steg och sväng.

För att säkerställa komfort över långa distanser, är Alphafly 3 utrustad med ZoomX-skummaterialet längs hela skons längd. Denna teknologi erbjuder både ultralätt vikt och överlägsen dämpning, vilket gör löpare bekväma och energiska från start till mål.

Nyheter i Nike Alphafly 3

nyheter i nike alphafly 3

Alphafly 3 är inte bara den lättaste versionen i Alphafly-serien hittills, den har också en något bredare kolfiberplatta för förbättrad stabilitet.

Dessutom har mellansulan uppdaterats med ZoomX-skum för jämnare övergångar, och en helt ny Atomknit-ovandel optimerad för ventilation och multidirektionellt stöd.

Ytterligare finesser

nya nike alphafly 3

Denna modell har även texturerade skosnören för en säker, men ändå mjuk, snörning och en integrerad stickad plös med mjuk vaddering som minskar trycket från snörningen.

Viktiga Specifikationer

  • Vikt: 218 gram (storlek 44 för män)
  • Dropp från häl till tå: 8 mm
  • Färg: Vit/Phantom/Total Orange/Svart
  • Stil: FD8356-100
Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *