PUMA lanserar tredje kapitlet i en global kampanj som hyllar elitidrottare “FOREVER. FASTER. – See The Game Like We Do”

Karsten Warholm puma spikskor 2024

Vid sidan av Nike och adidas är PUMA det stora märket bland friidrottare. Nu har märket presenterat den tredje delen av sin första globala varumärkeskampanj på ett decennium, med titeln ”FOREVER. FASTER. – See The Game Like We Do”. Kampanjen fokuserar på PUMA:s ambassadörer inom friidrott, inklusive stjärnor som Shericka Jackson, Karsten Warholm, Mondo Duplantis, Felix Streng och Yaroslava Mahuchikh.

När man kollar på de spikskor som friidrottare kommer att använda under OS finns PUMA väl representerat. Bland sprinters är det skon PUMA evoSPEED Future Faster+ 4 som gäller, medan långdistanslöpare ofta syns bära PUMA evoSPEED Long Distance Nitro Elite 2 och PUMA evoSPEED Distance Nitro Elite+ 4.

När man kollar på de egenskaper som nutidens spikskor har är det ingen tvekan om varför både sprinters och långdistanslöpare på bana är snabbare än någonsin. Teknologin med kolfiberplattor i förgrunden har definitivt varit avgörande även för att göra spikskor likt andra löparskor med sviktande egenskaper som ger extra fart i löpsteget. Detta är definitivt ett ämne att gräva djupare i innan OS startar.

Läs också: Nike lanserar kampanjen ”Winning Isn’t for Everyone”

Om PUMA:s kampanj “FOREVER. FASTER. – See The Game Like We Do

Om PUMA:s kampanj "FOREVER. FASTER. - See The Game Like We Do

PUMA lyfter fram en spännande idrottssommar genom att visa upp sina elitidrottare inom friidrott. Dessa sprinters, höjdhoppare och stavhoppare är ett uttryck för snabbhet och motståndskraft, vilket återspeglar PUMA:s engagemang för att omdefiniera sport och sportkultur. Passionen för snabbhet och excellens stämmer väl överens med PUMA:s vision om att vinna på ett unikt och snabbt sätt.

Kärnan i kampanjen See The Game Like We Do är transcendent prestanda, som frigörs genom hastighet. I vårt nära samarbete med PUMA:s friidrottare under produktionen av reklamfilmen såg vi deras otroliga drivkraft att gå snabbare och se sina spel på ett annorlunda sätt. På världens största scen kan vi inte vänta på att de ska visa världen sina superkrafter”, säger Max Pollack, medgrundare och managing partner på MATTE Projects, en partnerbyrå för den här varumärkeskampanjen.

Mondo Duplantis puma spikskor 2024



Med början från den 27 juli kommer PUMA att öppna ett PUMA House i Paris under 17 dagar som kommer att fungera som varumärkets hem där man kommer att lyfta fram idrottarnas prestationer och framgångar under denna period.

PUMA House är en privat lokal och kommer inte att vara öppen för allmänheten, men den kommer att tillgodose idrottarnas och deras partners behov.

Om PUMA:s kampanj "FOREVER. FASTER. - See The Game Like We Do

”FOREVER. FASTER. – See The Game Like We Do” lanserades igår den 19 juli och kommer att marknadsföras på olika medieplattformar, inklusive sociala medier, TV, PR, Out Of Home och försäljningsställen över hela världen.

Se den nya kampanjfilmen från PUMA här:

More from Benny Sjölind
Inget ont som…
…inte för något gott med sig. Så kan man väl sammanfatta de...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *